Yeşilkonak Ortaokulu

Vizyon: Çağın gerektirdiği her türlü eğitim imkanlarıyla donatılmış ,temiz ve düzenli ,Güleryüz anlayışıyla hareket edilen bir ortamda; kendisine güvenen, araştırmacı ve sorgulayıcı ,sorun çözme yeteneği gelişmiş, ekip çalışmasına inanan eğitimciler ile birlikte; Atatürk ilkelerine bağlı, sorumluluk sahibi ,ileri görüşlü, soran ve sorgulayan ,kararlı, kendine yetebilen ve üretken bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk milli eğitim sisteminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda; öğrenci-veli ve kurumdaki tüm çalışanlarıyla bir takım çalışması içinde , öğrenciyi en önemli değer olarak görüp, onun duygu ve düşüncelerini önemseyerek ,öğrencilerimizin kendilerine yetebilen, topluma faydalı sorumluluk alabilen , soran-sorgulayan ,çözüm üreten, mutlu bireyler olarak yetişmeleri için ,devam edebilecekleri bir üst öğrenim kurumuna hazır hale gelmelerini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30-14.40
Servis Bilgisi: Öğretmenler kendi imkanlarıyla servis tutmaktadır
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz Beyaz Bayrak almış bir okuldur

WEB - https://yesilkonak.meb.k12.tr

Adres - YEŞİLKONAK KÖYÜ YEŞİLKONAK KÜME EVLERİ YEŞILKÖY ORTAOKULU BLOK NO: 2 KURTALAN / SİİRT

Yerleşim Yeri - YEŞİLKONAK KÖYÜ

Ulaşım ASFALT